Alumiinihitsaaja, Adecco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 19.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme levyseppähitsaajaa, jolla on kokemusta alumiinin kanssa työskentelystä. Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin ja työsuhde on vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hitsaajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi.

Toivomme hakijalta jo jonkun verran kokemusta hitsaustöistä sekä alumiinihitsauksesta. Työkieli on suomi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseksi. Työntekijänä olet luotettava ja ahkera. Työpaikka sijaitsee noin 20 kilometriä Rauman keskustasta, joten sinulla tulisi olla mahdollisuus käyttää työmatkoihin omaa autoa.

Työsuhteeseen sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkasi määritetään aiemman kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Työtä tehdään pajaolosuhteissa sisätiloissa.

Haethan tehtävää Adeccon nettisivujen kautta pikaisesti. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä, voit ottaa yhteyttä Adeccon Siniin p. 040-664 1447.

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT:
hitsaus, alumiinihitsaus, hitsaustyöt, teollisuus, pajatyöskentely, Rauma, Adecco
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=04dc990d320a42806c2bdba65c585d24&jobboardsource=MOL