Infra-asiantuntija, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haussa nyt Infra-asiantuntija Sisä-Suomen yksikköön
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus erottautua massasta, tule työkaveriksemme noin 50 hengen tiimiin toimialamme Sisä-Suomen yksikköön. Etsimme osaavia ihmisiä ratkaisemaan rakentamisen haasteita kiinnostavissa projekteissa, kasvavassa ja kehittämishaluisessa työyhteisössä.
Tehtävässä toimit infrarakentamisen johtavana asiantuntijana ja projektinjohtotehtävissä vastaten laajojen ja vaativien hankekokonaisuuksien aikataulu- ja kustannusjohtamisesta. Vaativissa hankkeissa voit myös toimia esim. turvallisuuskoordinaattorina tai kallio- ja maanrakennustöiden valvojana. Johtamisellasi varmistat osaltasi projektin, sen tavoitteiden ja asiakastyön korkealaatuisen toteutumisen tehden tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta, halua osoittaa asiantuntemustasi ja kehittyä työssäsi. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta, tiimityöasennetta unohtamatta. Edellytämme, että sinulla on soveltuva tutkinto (esim. RI, AMK tai DI) ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus urakointi- ja/tai suunnittelutehtävistä sekä alan pätevyydet.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille ja jossa ihmiset kehittyvät osaajina. Saat työllesi kollegojen tuen, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja kehitysmahdollisuuksia sisältävään työuraan. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista. Tehtävän palkkaus määritellään aikaisemman kokemuksen mukaan SKOL-luokittain.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 30.9.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura .
Mikäli tämä kuulostaa sinua kiinnostavalta mahdollisuudelta, suosittelemme hakemaan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Yksikönjohtaja Ruut Ronni, ruut.ronni@ains.fi tai 040 1262 300. A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=426&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol