Tuotannon työntekijä, Airfil Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huhtikuussa 2024 Pirkanmaalaiset yhtiöt Suomen Kulutusosa Oy ja Airfil Oy yhdistyivät. Järjestelyn myötä syntynyt konserni pystyy tulevaisuudessa tarjoamaan entistä laajemman tuotevalikoiman niin suomalaisille kuin ulkomaalaisille yritysasiakkailleen, jotka toimivat esimerkiksi infrarakentamisen ja teollisuuden aloilla. Jatkuvasti laajentuva tuotevalikoima kattaa mm. kivenmurskaamisen ja seulonnan osat, tienhoitokaluston osat sekä erilaiset suodattimet.

Konserni on vara- ja kulutusosiin erikoistunut, yritysasiakkaita palveleva teknisten tuotteiden kauppias. Olemme esimerkiksi murskaus-, infrarakennus-, tienhoitotoimijoiden ja teollisuuden luottokumppani. Vara- ja kulutusosien tarjoajana konsernin tavoitteena on varmistaa, etteivät asiakasyritysten prosessit ja työmaat pysähdy yllättävissäkään tilanteissa. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Lempäälässä ja Akaassa työllistäen yli 40 teknisten tuotteiden ammattilaista.

Toimintamme kasvaessa haemme jälleen Airfil Oy:ön Akaaseen Tuotannon työntekijää vahvistamaan organisaatiotamme.
Tehtäviisi kuuluu monipuoliset tuotannon tehtävät teollisuuden suodatinten valmistusprosessissa.

Tehtävässä menestyt mikäli:
-olet reipas, oma-aloitteinen ja ahkera
-pidät tarkkuutta ja kädentaitoa vaativista tehtävistä
-olet täsmällinen työajoissa ja huolellinen työssäsi
-sinulla on hyvä asenne ja positiivinen ote elämään
-toimit hyvin ryhmässä mutta pärjäät myös itsenäisissä tehtävissä
-sinulla on jo kokemusta tuotannon työtehtävistä.

Tarjoamme oikealle henkilölle työsuhteen mukavassa porukassa vaihtelevien tehtävien parissa. Työ on kokoaikainen ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lähetä hakemuksesi sekä cv 22.9.2024 mennessä osoitteeseen tero.heikkinen@airfil.eu tai kysy lisätietoa numerosta 044-4340325/ Työnjohtaja Tero Heikkinen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tero.heikkinen@airfil.eu