Sosiaalialan ohjaaja, Raahen Ensi- ja Turvakoti ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raahen ensi- ja turvakoti ry hakee OHJAAJAA avopalveluiden osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työaika on 50 % (työn jatkuminen 2026 riippuu STEA:n rahoituksesta).

Raahen ensi- ja turvakoti ry on lastensuojelujärjestö ja huolehdimme haavoittavassa asemassa olevien ihmisten hyvinvoinnista. Asiantuntijuutemme perustuu vahvaan ammatilliseen osaamiseen ja työtämme ohjaa meille tärkeät arvot.

Työtehtäviin kuuluu mm., ero lapsiperheessä työ, avopalveluiden väkivaltatyö ja tapaamispaikkatoiminta sekä muut esimiehen määräämät tehtävät.

Asiakkaiden kanssa tehtävä työ voi olla joko yksilö- tai paritapaamisia, vertaisryhmien ohjaamista sekä chat-auttamista tai muuta asiakkaiden kanssa tehtävä työtä. Työ sisältää mm: asiakkaaksi ottamisen arvioinnin, yksilökeskustelut, kriisityö, yhteistyö eri viranomaisten kanssa, palveluohjaus, neuvonta ja muu asiakkaan tilannetta tukeva työskentely. Sen lisäksi toimeen sisältyy avopalveluissa tehtävää lapsityötä sekä muut kodinhoidolliset työt.

Edellytämme hakijalta sosiaalialan tai terveydenhuollon AMK -tutkintoa (sosionomi tai sairaanhoitaja). Eduksi katsomme perehtyneisyyttä ja työkokemusta lähisuhdeväkivalta ja ero lapsiperheessä kriisityöstä. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti vaativissa asiakaskontakteissa sekä vahvoja tiimityön taitoja. Työntekijällä tulee olla suoritettuna hygieniapassi. Ajokortti ja oman auton käyttö olisi suotavaa, sillä työtä voidaan tehdä myös lähikunnissa, mutta pääsääntöisesti työ tapahtuu avopalveluiden omissa tiloissa Raahessa.

Pidämme huolta henkilöstöstämme ja tarjoamme laaja-alaista monipuolista täydennyskoulutusta, yhteisiä kehittämis- ja virkistyspäiviä, työterveyshuollon sekä muita hyviä henkilöstöetuja. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme myös tartuntalain 48 § rokotussuojaa suojaa. Tehtävässä on 6 kk koeaika.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen työn aloittamista.

Paikka voidaan täyttää sopivan hakijan löydyttyä, jo hakuajan aikana.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Anne Rautio puh. 044 382 4210.

Hakemuksen ja CV:n voi jättää sähköisesti 27.9.2024 klo 16.00 mennessä anne.rautio@retk.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anne.rautio@retk.fi