Medarbetare till en kvalificerad maskinist, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Medarbetare till en kvalificerad maskinist

Vi söker en person till vårt kundföretag i Oravais för att arbeta som en medarbetare till en kvalificerad maskinist. Rekrytering sker i samarbete med kundföretag och Wulff Works. Ansökningar och eventuella kontakter behandlas av Wulff Works för att minska arbetsbördan.

Anställningsförhållandet gäller tills vidare och anställningen är på heltid. Kunskaper om bearbetningsuppgifter förväntas av den person som väljas till tjänsten men du behöver dock inte vara ett superproffs.

Arbetsuppgifterna kommer att organiseras på så sätt att arbetet börjar med olika assisterande uppgifter, såsom byte av verktyg osv. Med introduktion och med ökad kompetens kommer också mer krävande uppgifter in i bilden.

Om du redan är proffs inom bearbetning utesluter det dig naturligtvis inte, vi är intresserade av dig i alla fall! Vi förväntar oss att de sökande är engagerade, noggranna, flitiga och har en utmärkt inställning till arbetet. Arbetet kommer att påbörjas så snart en lämplig person hittas.

Om du känner att du är rätt person för tjänsten, skicka in en ansökan på https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/8443682 och gör det direkt, eftersom vi behandlar ansökningar redan under ansökningstiden!

Vill du fråga mer, kontakta Tuuli:

Tuuli Vuorenmaa

044 901 1205

tuuli.vuorenmaa@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/8443682