Sähköasiantuntija, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haussa nyt Sähköasiantuntija Vaasan alueelle
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Tarvitsemme osaavia ihmisiä ratkaisemaan rakentamisen haasteita kiinnostavissa projekteissa, kasvavassa ja kehityshaluisessa työyhteisössä.
Asiantuntijana ja valvojana vastaat rakennushankkeiden sähköteknisten töiden rakennuttamis-, asiantuntija- ja valvontatehtävistä itsenäisesti. Etsimme henkilöä, joka sitoutuu hankkeeseen ja haluaa oppia tuntemaan asiakkaamme ja heidän tapansa toimia. Toivomme että olet kuin kotonasi rakennustyömaalla ja kykenet ratkaisemaan visaisia pähkinöitä yhdessä muun hankeorganisaation kanssa. Tehtävän nimetty toimipiste on Vaasassa, mutta osittainen etätyö on mahdollista. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja matkustusvalmiutta Pohjanmaan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä roolissasi. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöasennetta, taitoa johtaa omaa työtä ja kykyä pitää projektin langat käsissäsi. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sähköalan insinööri tai teknikko, sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta urakoitsijan työnjohtajan tai sähkösuunnittelijan tehtävistä, eduksi katsotaan aikaisempi kokemus sähköasiantuntijan ja/tai valvojan tehtävistä. Eduksi luetaan myös S2- ja TATE-valvojan FISE-pätevyydet, ruotsin kielen taito ja aikaisempi kokemus rakennusautomaatiosta tai teollisuuden hankkeista. Tarvittaessa tuemme osaamisen kehityksessä ja koulutamme tehtävään.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua! Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 25.9.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura .
Mikäli tämä kuulostaa sinua kiinnostavalta mahdollisuudelta, suosittelemme hakemaan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa: Rakennuttajapäällikkö Timo Juolevi, timo.juolevi@ains.fi tai 050 358 1249 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=425&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol