Farmaseutti, Lapin hyvinvointialue, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 3018,44€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule farmaseutin töihin Lappiin!

Haemme Kliinisen farmasian tiimiin farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet sekä etänä että paikan päällä. Työntekijällä tulee olla valmius työskennellä Laphan alueen terveysasemilla sekä tehdä kerran viikossa lähipäivä jollakin Farmasian palvelujen toimipaikoista (Kemi, Rovaniemi, Pello tai Sodankylä).

Kliinisen farmasian tavoitteena on edistää rationaalista lääkehoitoa ja potilaiden lääkehoidon onnistumista tunnistamalla ja ratkaisemalla erilaisia lääkitysongelmia moniammatillisesti. Työtehtäväsi muotoutuvat tämän tavoitteen ympärille ja pääset tekemään asiantuntija- ja potilastyötä. Työsi sisältää mm. lääkelistojen ajantasaistamista, lääkehoidon turvatarkastuksia ja -arviointeja sekä muita kliinisen farmasian asiantuntijatehtäviä. Toimit kliinisen farmasian edustajana moniammatillisissa työryhmissä. Työ sisältää paljon kirjallisen materiaalin tuottamista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon henkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä farmaseutin pätevyys. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, omatoimisuutta ja ratkaisukeskeistä otetta työhösi sekä sopeutumiskykyä muuttuvissa tilanteissa. Työhön sisältyy työmatkoja, joten vaateenamme on voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Lääkehoidon arvioinnin koulutus sekä kokemus kliinisestä työstä katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Koulutumme ja perehdytämme sinut tuleviin työtehtäviisi.

Työtä tehdään paljon itsenäisesti, mutta ei koskaan yksin. Työskentelyäsi tukee huippu työporukka farmasian palveluilla ja kliinisen farmasian tiimi. Yhdessä teemme Lapin hyvinvointialueella vahvaa ja vaikuttavaa asiantuntijatyötä potilaiden parhaaksi. Tarjoamme monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 018,44 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työsuhteen alkamista. Hakijan tulee todistaa henkilöllisyytensä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää Kuntarekry -sivuston kautta 27.09.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618998/fi_FI