Henkilöstöpäällikkö, Imatran kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Henkilöstöpäällikkö vastaa Imatran kaupungin henkilöstöpalveluista. Vedät kolmen hengen tiimiä, joka osana hallinto- ja henkilöstöpalveluita varmistaa sen, että Imatran kaupunki säilyy luotettavana, tasa-arvoisena sekä uudistuvana työnantajana. Tehtävässäsi tuet kaupungin esihenkilöitä heidän johtamisessaan sekä vastaat palkkausjärjestelmän ja työhyvinvoinnin kehittämisestä sekä varmistat tärkeiden HR-palveluiden toimivuuden. Lisäksi henkilöstöpäällikölle kuuluvat työsuojelupäällikön tehtävät. Vastaat kaupungin yhteistoimintaprosesseista sekä valmistelet henkilöstöhallintoon liittyviä päätöksiä yhteistyötoimikunnalle ja kaupunginhallitukselle.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työnkuvaasi.
Työntekijänämme saat myös
hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet
ePassi-edun kulttuuriin, liikuntaan ja hierontaan
työsuhdepolkupyöräedun
mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja vaikuttaa sen muotoutumiseen
mahdollisuuksia työkiertoon
perhemyönteisen työyhteisön
hyvät työnohjaus- ja valmennusmahdollisuudet
ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, joka on työssä jaksamista tukevaa ja kattaa myös tarvittaessa erikoislääkärin konsultoinnin
savuttoman työyhteisön.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta hr-tehtävistä ja kunnallisen työ- ja virkasuhdelainsäädännön tuntemusta. Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, ja viran tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 5422,08 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 30.9.2024 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös postitse toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IMA-08-8-24/fi_FI