Osastonylifyysikko, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 5811,35€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee osastonylifyysikkoa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 2.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Eloisan sairaalafyysikkona saat ainutlaatuisia mahdollisuuksia osallistua merkittäviin tutkimus- ja hoitoprojekteihin sekä päästä käsiksi uusimpiin lääketieteellisiin tekniikoihin ja laitteisiin yhdessä mukavien tyyppien kanssa. Tieteellinen tutkimustyö on myös osa työtäsi lain velvoittamana. Toimit pääsääntöisesti isotooppilääketieteen, kliinisen fysiologian, kliinisen neurofysiologian ja radiologian erikoisaloilla. Kuvantaminen on päävastuualueesi lain vaatimissa tehtävissä. Käytössämme on muun muassa CT- ja MRI-laitteita, ultraäänilaitteita, natiiviröntgenlaitteita, läpivalaisulaitteita, KKTT-laitteita, SPECT/CT, EKG-laitteita, keuhkofunktiotutkimuslaitteita, kuormituslaitteistoja, korkearesoluutiomanometria, pH-rekisteröintilaitteita sekä EEG- ja ENMG-laitteistoja. Olemme mukana myös psykiatrian TMS-hoidoissa.

Toimit merkittävässä roolissa potilaiden sairauksien ennaltaehkäisyssä, diagnosoinnissa ja hoitamisessa yhteistyössä muiden lääketieteen ammattilaisten kanssa. Tehtäviisi kuuluu tutkimus- ja hoitomenetelmien kehittäminen, laadunvalvonta, laitteiden ja ohjelmistojen hankintaprosessit, säteilyturvallisuudesta vastaaminen sekä henkilöstön kouluttaminen. Olet usein linkkinä tutkimus- ja hoitoyksiköiden, tietohallinnon ja teknisten palveluiden välillä. Tehtäviisi kuuluu myös tietojärjestelmien ylläpitoa ja konsultointia. Yhteistyötä hoitajien, lääkäreiden, kliinikoiden, hankintakeskuksen, viranomaisten ja useiden muiden tahojen kanssa. Osallistut tieteellisiin tutkimushankkeisiin ja toteutat niitä myös itsenäisesti. Vastaat yhdessä ylifyysikon kanssa erikoistuvan fyysikon koulutuksesta. Työsi vaatii säännöllistä matkustamista toimipisteiden välillä, mutta työpisteesi voit valita toiveesi mukaan joko Mikkelin tai Savonlinnan keskussairaalasta.

Odotamme sinulta eloisan rentoa asennetta. Kykyä itsenäiseen, luovaan, pienten ja suurten kokonaisuuksien hallintaan. Projektien suunnitteluun, jalkauttamiseen ja ylläpitämiseen. Jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Hyvät viestitys- sekä vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä työssäsi.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) myöntämä oikeus käyttää sairaalafyysikon ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619541/fi_FI