Terveyskeskuslääkäri Korson terveysasemalla, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Terveysasemapalvelut
Korson terveysasema
Naalipolku 6 , 01450 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Nyt on tarjolla kaksi (2) terveyskeskuslääkärin virkaa viiden tähden koulutuspaikassa Korson terveysasemalla, jossa on mahdollisuus tehdä terveyskeskuslääkärin työtä monipuolisesti. Työ alkaa 2.1.2025 tai sopimuksen mukaan.

Lääkärin työnkuvaan kuuluu ajanvaraus ja kiirevastaanoton lisäksi toiveidesi mukaan neuvolatyötä, opiskelu- ja kouluterveydenhuoltoa tai kouluttajan työtä. Erikoistumispalveluita voi kerryttää hyvinvointialueemme osastoilla, kotisairaalassa, päihdepalveluissa tai lasten ja nuorten mielenterveyspalveluissa.

Terveysasema on auki arkisin klo 8-16. Osa-aikatyö on mahdollista. Virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvoitetta ei ole. Palkkauksemme on kilpailukykyinen, jossa huomioidaan tehtävän sisältö, työkokemus ja erityisosaaminen.

Etsimme Suomessa laillistettuja lääkäreitä, jotka ovat innostuneita työstään ja työnsä kehittämisestä. Erikoislääkärin tutkinto tai yleislääketieteeseen erikoistumien katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta terveyskeskukseen soveltuvan lääketieteen alalta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Työn edellytyksenä on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Korson terveysasema on mukavan kokoinen työksikkö, jossa on leppoisa työilmapiiri ja työkavereiden kanssa viihdytään säännöllisesti myös vapaa-ajalla. Meillä panostetaan perehdytykseen, lääkäreiden jatkokoulutukseen ja työhyvinvointiin. Lääkärien virat ja hoitajien toimet ovat täynnä. Työtä tehdään vahvasti yhteisvastuullisesti ja moniammatillisesti: hyvinvointialueemme terveysasemilla toimitaan tiimityömallilla. Apua ja konsultaatiotukea saa aina, ulkopuolisiin koulutuksiin kannustetaan ja sisäistä koulutusta ja ohjausta järjestetään viikoittain. Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät ja juna tulee pihaan.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

- lounasedun
- 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
- työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 02.01.2025 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri)
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Ylilääkäri
Maarika Metsätähti
0438272885
maarika.metsatahti@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi(https://www.vakehyva.fi/) ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vakehyva.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2577&jbid=15