Kotisiivooja, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEI SINÄ! Omatoiminen työ reippaalla asenteella sujuu? Etsimme nyt siivoojia kotisiivouksiin Oulun seudulla - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt osa- ja kokoaikaisia KOTISIIVOOJIA Ouluun!

Työssäsi teet pääasiassa kotisiivouksia kuluttaja-asiakkailla Oulun seudulla. Osaan kohteista kuuluu täydellinen lattiasta kattoon siivous, ja osaan ylläpitosiivousta tai tiettyjä tehtäviä kuten ikkunoiden pesua. Työaika sijoittuu pääosin arkisin klo 7-18 välille, ja tunteja tarjolla niin osa- kuin kokoaikaisestikin!

Tehtävä edellyttää omatoimista, ripeää ja tarkkaa työotetta, sekä asiakaspalvelutaitoja. Etua tehtävään saat ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta, sekä aiemmasta siivousalan kokemuksesta. Tärkeintä kuitenkin on työtä pelkäämätön ja reipas asenne!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten sinulla on mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4493995-kotisiivoojia-ouluun?promotion=1021243-trackable-share-link-te-siivoojia-ouluun-2