Lähihoitaja, toimi, ikäihmisten palvelut, kotihoi, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa kanssamme työskentelemään Utajärven kotihoitoon ja Metsolan yhteisöllisen asumisen yksikköön. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Vaalan kotihoidossa. Kotihoidossa mahdollistat asiakkaidemme hyvän ja turvallisen elämän omassa kodissaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kotihoidon asiakkaiden parissa, mukavassa työyhteisössä. Panostamme uuden työntekijän laadukkaaseen perehdyttämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja terveyteen työssä sekä ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoa osana moniammatillista työyhteisöä. Työtehtävät ovat monipuolisia terveyden edistämisen ja ylläpitämisen perus-, ja sairaanhoidollisia tehtäviä.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kykyä luoda ja ylläpitää verkostoja asiakkaan, omaisten ja eri palveluun osallistuvien ammattilaisten kanssa asiakkaan arjen sujuvuuden tukemiseksi kotona.

Odotamme sinulta hyvää hoitotyön osaamista, itsenäistä työotetta, hyviä työyhteisötaitoja ja positiivista asennetta. Katsomme eduksi kokemuksen ikäihmisten palveluista, RAI-toimintakykymittarin käytöstä, hyvän ergonomian ja kinestetiikan sekä lääkehoidon osaamisesta ja kokemuksesta.

Tehtävä on kolmivuorotyötä ja edellytämme liikkuvan työn vuoksi voimassaolevaa B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619150/fi_FI