Kiinteistönhoitaja Turun talousalueelle, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt pitkäaikaiselle asiakkallemme KIINTEISTÖNHOITAJAA monipuolisiin työtehtäviin Turun talousalueelle.

Yrityksen asiakaskunta koostuu niin pienistä kuin isommista asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöistä ja liiketiloista. Yrityksen toimialueena on Turun talousalue sekä ympäristökunnat.

Tehtävä:

Kiinnostaako Sinua työ, jossa et todennäköisesti kohtaa kahta samanlaista työpäivää, ainakaan peräkkäin?

Kiinteistönhoitajana työskentelet monipuolisissa ulko- ja sisätöissä eripuolilla Turkua ja ympäristökunnissa. Työtehtäviisi kuuluvat taloyhtiöiden, virastojen, päiväkotien ja koulujen ulkoalueiden hoito, erilaiset talotekniset pienkorjaukset, huoltotyöt ja kiinteistöissä tapahtuvat puhtaanapitotyöt sekä myös muita yrityksen asiakaskunnan huoltosopimuksiin liittyvät kiinteistöpalvelutehtävät.

Työtehtäväsi sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7-15 välille.

Työtehtävät alkavat sopivan henkilön löydyttyä heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman nopealla aikataululla.

Odotamme:

Haemme nyt monipuolisista kiinteistöhuollon työtehtävistä motivoitunutta työntekijää, jolla on jo aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Pelkkää ammattitutkintoa emme tässä välttämättä etsi, mutta kaikki aikaisemmin hankittu työkokemus, varsinkin kiinteistöhuoltoalan työtehtävistä, on hakijalle eduksi. Arvostamme myös kokemusta talotekniikan parissa suoritetusta työstä sekä muutenkin toimeen tarttuvaa perusluonnetta, säässä kuin säässä. Positiivisella, palveluhenkisellä ja sillä kuuluisalla "oikealla asenteella" päästään tässä siis jo pitkälle.

Lisäksi tarvitset työssäsi menestyäksesi riittävän suomen kielen taidon, vähintään B-ajokortin, mielellään oman ajoneuvon ja perusvalmiudet tietoteknisten laitteiden käyttöön työtehtävien yhteydessä.

Tarjoamme:

Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen pitkään toimialalla toimineessa yrityksessä sekä erittäin osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Kilpailukykyisen ja työehtosopimuksen mukaisen palkan, jossa myös huomioidaan aiempi osaamisesi ja koulutuksesi.

Työsuhde solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa, mutta myöhemmässä vaiheessa siirtyy tehtäväksi suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Työtyytyväisyyskyselyssä Henkilöstöliiga on saanut työntekijöiltä positiivista palautetta Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten hyvin toimivasta yhteistyöstä. Liity tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Hakeminen:

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.09.2024 mennessä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme tehtävään soveltuvia hakijoita myös hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä: Maanantai-perjantai klo 14-16, Vesa Suominen p. 040 307 5011.

Henkilöstöliiga

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen. Tunnemme työt ja tekijät!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/21946694