Prosessioperaattori päivävuoroon, Oy Linde Gas Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Harjavallan Suurteollisuuspuistossa sijaitseville kaasutehtaillemme prosessioperaattoria päivävuoroon ja mahdollisesti myöhemmin säännölliseen vuorotyöhön.

Prosessioperaattorina teet yhteistyötä tuotantoinsinöörien, huoltohenkilöstön sekä kaukovalvomoiden kanssa. Osallistut tuotantojen ohjaukseen, valvontaan ja optimointiin. Työssäsi käytät erilaisia ohjausjärjestelmiä, kuten Valmet DNA, Emerson DeltaV, Siemens PCS 7 sekä Proficy iFix. Lisäksi analysoit tuotantoprosesseja sekä kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden sekä kaukovalvomoiden kanssa operatiivisista asioista. Kykenet toimimaan myös poikkeustilanteissa sekä huolehtimaan vianmäärityksistä tehtaillamme.

Menestyt tehtävässä mikäli

- sinulla on tekninen koulutus
- työkokemusta ohjaus- ja prosessiteollisuudesta
- turvallisuuslähtöinen ajattelutapa
- suunnittelu- ja organisointitaitoja
- valmius vuorotyöhön
- sekä sujuva englannin kielen taito

Toivomme, että kommunikoit vaivatta eri sidosryhmien kanssa sekä kykenet hallitsemaan useita tehtäviä samanaikaisesti. Kokemus yllä mainituista ohjausjärjestelmistä katsotaan myös eduksesi.

Miksi Linde?

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mutta joustavan työn kansainvälisessä työympäristössä. Tehtävässä tukenasi on 15 ammattilaisen tiimi. Meillä sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi haasteellisten ja monipuolisten työtehtävien parissa - Lindellä työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä!

Lindellä asetamme turvallisuuden etusijalle! Meille kyse ei ole vain määräysten noudattamisesta tai työntekijöidemme suojelemisesta loukkaantumisilta - kyse on turvallisuuden varmistamisesta kaikessa, mitä teemme. Uskomme, että kaikki vahingot ovat estettävissä. Toimintaamme ohjaavat myös neljä muuta ydinarvoamme: Rehellisyys, Yhteisö, Inkluusio ja Vastuullisuus. Työskentelemme myös aktiivisesti sukupuolten tasa-arvon ja monimuotoisuuden puolesta ja siksi toivomme näkevämme hakijoita erilaisilla taustoilla.

Lue Lindestä työnantajana lisää urasivuillamme: https://www.lindecareers.com/

Hienoa jos kiinnostuit! Lähetäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.09.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huom. rekrytointijärjestelmämme on englanninkielinen, mutta otamme vastaan hakemuksia myös suomeksi.

Mahdollisissa tarkentavissa kysymyksissä voit kääntyä Site Manager Harry Tuomiston puoleen. Harry on tavoitettavissa arkisin toimistoaikoina numerosta +358 408431971.

Tervetuloa Lindelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://linde.csod.com/ux/ats/careersite/20/requisition/18383/application?c=linde&jobboardid=0#1