Pakkaajia elintarviketuotantoon!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEI SINÄ reipas ja oma aloitteinen tekijä! Nyt tarjolla osa-aikatyötä PAKKAAJANA elintarviketuotannossa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt PAKKAAJIA elintarviketuotantoon Pirkkalaan!

Työssäsi pakkaat valmiita tuotteita myynti- ja tukkupakkauksiin linjastolla, teet laadunvalvontaa sekä toimitat täydet laatikot lähettämöön. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, ja työaika sijoittuu aina arkisin klo 7-20 välille.

Odotamme sinulta oma-aloitteista, reipasta ja itseohjautuvaa asennetta työhön sekä hygieniapassia! Et tarvitse aiempaa kokemusta, koska saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä koko porukan tuen työssäsi onnistumiseen!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä Leipomoalan TES mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4930663-pakkaajia-elintarviketuotantoon?promotion=1136516-trackable-share-link-te-pakkaajia-elintarviketuot