Tuotantotyöntekijöitä maalaamoon, Temp-Team Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vantaan Polttomaalaamo Oy on vuonna 1954 perustettu, jo kolmannessa polvessa toimiva maalaamopalveluita tarjoava perheyritys. Olemme vuosien saatossa tulleet valaisimien ja maalipurkin kansien kautta elektroniikkateollisuuden ja muiden laitevalmistajien alihankkijaksi.

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua pienten- ja keskisuurten tuotesarjojen pintakäsittelyyn ja maalaukseen. Nykyään asiakkainamme onkin useita johtavia suomalaisia vientiyrityksiä.

Tarjoamme laadukkaat jauhemaalaukset ja märkämaalaukset omassa maalaamossamme Vantaalla loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin, Espoon ja muun Uudenmaan alueelta.

Olemme tunnettuja huolellisesti tehdystä työstä, tunnollisesti toteutettu työ ja ensiluokkainen palvelu ovatkin meille kunnia-asia.

Kun laatu ratkaisee - VPM hallitsee

Mistä on kyse?

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaan Polttomaalaamo Oy:lle kahta tuotantotyöntekijää maalaamoon. Työtehtäviisi kuuluvat maalaamon avustavat tehtävät kuten tuotteiden pakkaaminen, teippaaminen ja ripustaminen. Työskentelet arkisin maanantaista torstaihin klo 16.00-22.00.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan viimeistään lokakuussa 2024, mutta voit päästä aloittamaan työt myös aiemmin. Kanssasi tehdään määräaikainen työsopimus joulukuun 2024 loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sinulla ei välttämättä ole tarvinnut kertyä, sillä tehtävään koulutetaan kattavasti. Tärkeintä on innostus ja kiinnostus alaa kohtaan! Mikäli nautit tarkkuutta vaativasta, fyysisestä ja käsillä tehtävästä työstä, voit olla etsimämme tekijä. Tehtävään vaaditaan suomen kielen taitoa.

Lisätietoja:

Valittu henkilö työllistyy määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Temp-Teamin kautta joulukuun 2024 loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus on sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa - jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Janita Mikkola. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Janitalta joko sähköpostitse janita.mikkola@temp-team.fi tai puhelimitse 040 455 2130.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://temp-team.fi/avoimet-tyopaikat/tuotantotyontekijoita-maalaamoon-vantaan-polttomaalaamo-oy-396011