Koulunkäynninohjaajan sijaisuudet Ylivieskan kaup, Ylivieskan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 4.2.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ylivieskassa toimii yhdeksän alakoulua, yksi yhtenäiskoulu sekä yksi yläkoulu. Kaikilla alakouluilla järjestetään opetusta 1.-6.-luokkalaisille lapsille ja muutamassa kouluista on myös esiopetusta. Esiopetuksen järjestämiskoulut päätetään vuosittain hakemusten perusteella. Kaisaniemen yläkoulussa opetetaan 7.-9.-luokkalaisia. Yhtenäiskoulu Taanilan koulussa opetetaan vuosiluokkia 0-9. Ylivieskassa opiskelee alakoululaisia yhteensä noin 1500 lasta esioppilaat mukaan luettuna ja yläkoululaisia oppilaita on noin 700.

Sijaisena voit esittää toiveen missä kouluissa olet käytettävissä.

Pidempiä sijaisuuksia haetaan myös erillisinä hakuina, joten seuraathan Ylivieskan kaupungin avoimia työpaikkoja.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Koulutuksena edellytetään koulunkäynninohjaajan tutkintoa, lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Työtehtäviin voi kuulua myös iltapäivätoiminnan ohjaamista, pienryhmien että yleisopetuksen oppilaiden ohjausta. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koulunkäynninohjaajan palkanmaksu voidaan keskeyttää koululaisten loma-aikoina, mikäli työnantajalla ei ole osoittaa muuta työtä.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Jätä vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi ansioluettelo/CV.

Otamme yhteyttä hakijaan sijaistarpeen ilmentyessä ja sovimme mahdollisesta haastattelusta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/YLI-02-60-24/fi_FI