Särmääjä (Promeco Oy), Kankaanpää, Innolink Staff Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme SÄRMÄÄJÄÄ Kankaanpään alueelle asiakasyrityksellemme teknologiateollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään siistissä työympäristössä joustavalla työajalla päivätyönä tai tilanteen vaatiessa vuorotyönä.

Hakijalta odotamme jo hankittua särmäyskokemusta. Kokemus esimerkiksi Amadan laitteista katsotaan välttämättömäksi, mutta myös muiden särmäyskoneiden tuntemuksella / metalliteollisuuden kokemuksella mahdollista työllistyä. Työhön perehdytetään kattavasti. Tärkeintä työssä menestymiselle on omatoiminen ja innokas asenne, halu työllistyä alalle sekä halu sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Paikat täytetään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse milla.hanka@innolink.fi mailto:ada.varvio@innolink.fitai puhelimitse 050 4737123.

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://innolink.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=6238&jbid=15