Rengasasentaja, Raskaspari Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Euromaster-palvelupisteet Iisalmessa, Joensuussa, Mikkelissä, Kotkassa ja Kouvolassa ovat siirtyneet Raskaspari Oy:n operoitavaksi vuoden 2024 alusta lähtien. Raskaspari Oy on raskaan kaluston ammattilainen, jolla on vuosikymmenen kokemus kaluston huoltamisesta ja myynnistä sekä kattavista korjauspalveluista. Euromaster-toimipisteiden myötä toiminta on laajentunut myös henkilöautojen huoltoon ja rengasmyyntiin.
Haemme Kouvolan Euromaster-palvelupisteelle

RENGASASENTAJAA EUROMASTERILLE

Etsimme kokenutta rengasasentajaa hoitamaan niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin rengastukseen liittyviä tehtäviä. Katsomme eduksi työkokemuksen mekaanikon tehtävistä. Haluamme, että olet joustava, oma-aloitteinen etkä hätkähdä kiirettä sesonkiaikoinakaan.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät kehittyvässä yrityksessä sekä hyvät työsuhde-edut. Meillä pääset mukaan kehittämään Euromaster-toimipistettä Kouvolaan mukavien työkavereiden kanssa. Hae jo tänään!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 22.9.2024 osoitteeseen info@raskaspari.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:petri.rasanen@euromaster.com