Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Muonion kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Muonion päiväkoti Tunturihelmeen ja esiopetukseen varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan. Tule mukaan viihtyisään työyhteisöömme.

Päiväkoti Tunturihelmi toimii tällä hetkellä neljässä toimipisteessä ja lapsia varhaiskasvatuksessa on yhteensä noin 80. Toimintaamme kuuluu myös esiopetus sekä koululaisten (1-2lk) aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen. Lisäksi meillä on yksi perhepäivähoitaja. Kuntaamme on valmistumassa syksyllä 2025 uusi tilava ja käytännöllinen päiväkoti- eskari peruskoulun yhteyteen.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit pedagogiikan ja erityispedagogiikan asiantuntijana sekä päiväkotimme pedagogisena johtajana. Osallistut päiväkodin, perhepäivähoidon ja esiopetuksen lasten tuen suunnitteluun, arviointiin, toteuttamiseen ja kehittämiseen yhteistyössä kasvatusyhteisöjen ja huoltajien kanssa. Pedagogisena johtajana tuet ja kehität henkilöstömme pedagogista osaamista ja tarvittaessa toimit varhaiskasvatusvastaavan sijaisena.

Tehtävään kuuluu myös tarvittaessa sesonkiryhmämme varhaiskasvatuksen opettajana toimiminen. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksessa lapsiryhmänsä suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta kasvatuksesta ja opetuksesta sekä hoitotehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään ja sen lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot (60 op) tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Arvostamme ammatillisen osaamisen lisäksi joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä innokkuutta yhteisiin projekteihin. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja alan työkokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme monipuoliset tehtävät ja osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti. Kelpoisuusehdot täyttävän varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäväkohtainen palkka on 3357,34€/kk sis. TVA:n. Työaika on 38,25h/vko. Valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 14 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä sähköisesti kuntarekry- järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi. 6.10.2024 klo.15.00 mennessä. Sähköisen hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pyritään pitämään viikolla 43.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusvastaava Kaisa Mella puh. 040 489 5113.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619500/fi_FI