Varastokeräilijä, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme varastokeräilijöitä asiakasyrityksiimme.
Asiakasyrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus ja osaaminen logististen palveluiden tuottajana. Tämä takaa heidän asiakkailleen palveluiden korkean laadun ja kustannustehokkuuden. Asiakkaamme tarjoaa kaiken kokoiset palvelut nopeasti ja joustavasti kaikkina aikoina, oli sitten kyse varastoinnista, terminaalitoiminnasta, tuotantologistiikasta, jalostuksesta, kuljetuksista tai huolinnasta.

Työn kuvaus:

Varastokeräilijän työhön kuuluu tuotteiden keräilyä keräilylistan mukaan reippaalla tahdilla mutta tarkkuus huomioiden. Työ on seisomatyötä ja päivän aikana liikutaan myös paljon talon sisällä, joten työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa.

Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin pääsee helposti myös julkisella liikenteellä! Töitä tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa klo 8-16 mutta työntekijällä olisi oltava valmius työskennellä satunnaisesti myös iltavuoroissa. Työ alkaa alkuun keikkaluotoisesti mutta loppuvuoden sesonkia kohden työt lisääntyvät.

Odotamme:

Etsimme varastotyöntekijöitä, jolla on jonkin verran kokemusta varastokeräilystä. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, tarkkaa työotetta ja halua kehittyä varastoalalla. Arvostamme myös positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja!

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ varastoympäristössä. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen sekä työn tueksi mukavan työyhteisön. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/21913199