ETK-kalusteasentajia, Vaasa, Niemi Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme uusia kalusteasentajia Vaasan toimipisteelle.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen työn vaihtelevissa kohteissa
- mukavan työporukan
- hyvät henkilökuntaedut
- laadukkaan perehdytyksen
- laadukkaat työvälineet
- hyvät etenemismahdollisuudet

Osaat käyttää erilaisia käsityökaluja monipuolisesti ja hallitset eri rakenteisiin asenettavien esineiden kiinnitysmenetelmät. Työpäiväsi koostuu monipuolisista ja vaihtelevista kalusteasennus- ja palvelulogistiikan toimeksiannoista yritys- ja kuluttajakohteissa. Työnkuva sisältää myös muuttajan tehtävät. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Vaasassa ja sen läheisyydessä.

Arvostamme erityisesti motivaatiota ja halukkuutta oppia työn sisältö sekä aikaisempaa kokemusta kaluste- ja kiintokalusteasennuksista. Vaatimuksena on 18 vuoden ikä, hyvä suomen kielen taito ja virallinen henkilöllisyystodistus.

Työ on erikseen töihin kutsuttavaa, eli voit itse määrittää, koska olet käytettävissä.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian, sillä voimme täyttää paikan haun edetessä. Lisätietoja voi tiedustella arkisin klo 08-10 välillä, Lasse Forsström puh. 040 658 3611 tai Mika Lehtinen puh. 050 326 3823

Niemi Muuttaa Kaiken

Niemi Palvelut Oy on vuonna 1981 perustettu Suomen johtava muutto- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut yritys. Toteutamme vuosittain yli 100 000 toimeksiantoa valtakunnallisesti ja liikevaihtomme on n. 40 miljoonaa euroa. Työllistämme n. 1000 alan huippuosaajaa . Panostamme toiminnassamme vastuullisuuteen. Koko ajoneuvokalustomme operoi 100 % fossiilittomasti biokaasulla, uusiutuvalla dieselillä tai täyssähköllä. Tavoitteenamme on nollapäästöinen kalusto- ja hiilineutraalius vuonna 2030.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://niemi.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=774&jbid=15