Kiinteistönhoitaja, Joutsan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistönhoitajana vastaat Joutsan kunnan kiinteistökannan kiinteistönhoidosta ja kiinteistötekniikan ylläpidosta. Joutsan kunnassa pääset työskentelemään laaja-alaisesti kiinteistönhuoltotehtävissä.

Edellytämme ammattimaista ja sitoutuvaa asennetta työtehtävien hoitamiseen sekä sujuvaa suullista viestintätaitoa. Arvostamme kiinteistönhoitajan työkokemusta, kiinteistötekniikan ja rakennusautomaation osaamista. Lisäksi arvostamme rakennustyötaitoja.
Toivomme sinulta positiivista asennetta tarttua erilaisiin työtehtäviin, kehityshakuista ajattelua ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn. Työtehtäviin sisältyy kiinteistöpäivystystä.

Pätevyysvaatimuksena on kiinteistönhoitajan koulutus tai ammattikoulussa suoritettu rakennus-, LVI- tai sähköalan tutkinto ja/tai vähintään 5 vuoden kokemus kiinteistönhoitajan tehtävistä. Lisäksi eduksi luetaan rakennusautomaation ja sähköisen huoltokirjan sekä yleinen tietotekniikan osaaminen. Hakijalla on oltava ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Haastattelut pidetään heti hakuajan päätyttyä.

Joutsan kunnan kiinteistönhoitajan tehtäviä ovat muun muassa:
-Kiinteistöjen sisä- ja ulkotilojen päivittäinen hoito
-Ulkoalueiden hoito
-Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden hoito ja valvonta rakennusautomaation avulla
-Pienkorjaukset
-Osallistuminen kiinteistönhoidon varallaolojärjestelmään
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JOU-02-1-24/fi_FI