Iltapäivätoiminnan ohjaaja-koulunkäyntiavustaja J, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 17.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa ohjaajaksi Oma Hämeen Katajan iltapäivä- ja loma-ajan hoitoon Janakkalaan!
Haemme joukkoomme motivoitunutta ja lapsilähtöistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2024 alkaen.

Katajan iltapäivä- ja loma-ajan hoito sijaitsee Turengissa. Järjestämme kouluikäisille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille kouluvuoden aikana iltapäivähoitoa sekä koulujen ollessa lomalla, loma-ajan hoitoa.
Tehtäviisi kuuluu lasten monipuolinen ohjaus ja huolenpito, läksyjen teossa avustaminen, välipalojen järjestäminen sekä vanhempien kanssa asiointi. Toivomme sinun olevan luotettava, joustava, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen ja omaavan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Vaihtelevat tilanteet on meillä arkipäivää ja niihin sopeutuminen onkin tärkeää.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hurmaavat asiakkaat.
Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan tutkintoa. Aiempi kokemus erityislasten kanssa työskentelystä on sinulle ehdottomasti eduksi. Valitun henkilön tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtävä alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Iltapäivä- ja loma-ajan hoidon työntekijän työaikamuoto on yleistyöaika ja viikoittainen 60% työaika 22,95h / vko. Koulujen loma-aikoina työaika on 100% eli 38,25h / vko. Tehtävän palkkaus määräytyy sote-sopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka (60%) on 1407,64€ / kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619316/fi_FI