Maisemasuunnittelija, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Tarvitsemme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita ja haemme nyt Ouluun Kestävä liikenne ja kaupunkiympäristö -yksikköön maisemasuunnittelijaa. Oletko sinä uusi maisemasuunnittelijamme?

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Uutena maisemasuunnittelun asiantuntijana olet osa monialaista suunnittelutiimiä. Tarjoamme työpaikan luovassa, hauskassa ja dynaamisessa ympäristössä. Suunnittelemme mm. tie-, katu- ja ratahankkeiden ympäristöjä, kaupunki- ja luontoympäristöjä, puistoja sekä toreja ja aukioita. Projekteissamme saat tehdä yhteistyötä Rambollin huippuosaajien kanssa lukuisilta eri aloilta. Oulun toimistolla työskentelee yhteensä noin 200 asiantuntijan lämminhenkinen joukko. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä myös muiden Rambollin maisematiimien kanssa. Lisäksi sinun on mahdollista tehdä yhteistyötä muualla Suomessa sekä muissa maissa työskentelevien maisema-asiantuntijoiden kanssa. Tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä.

Tietoja sinusta

Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:
Alalle soveltuvaa koulutusta (esim. hortonomi AMK, miljööinsinööri AMK, maisema-arkkitehti)
muutaman vuoden työkokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta otamme huomioon myös vasta valmistuneet hakijat.
suunnitteluohjelmien hallintaa (mm. AutoCad)
sujuvaa suomen kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen), muu kielitaito katsotaan eduksi
kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä
motivaatiota ja hyvää asennetta.
Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle Oulun suurimmassa maisemasuunnittelijoiden joukossa:
Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
joustavan työpaikan ja työskentelytavan
sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
ystävällisen ja ihmisläheisen kollegat ja työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä Suomessa

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien ja avoimuus ja uteliaisuus ovat työskentelykulttuurimme kulmakiviä. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana, otathan yhteyttä meihin job.advert.accessibility@ramboll.com.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 22.9.2024.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Reijo Vaarala, email. reijo.vaarala@ramboll.fi, puh. 040 716 0769.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Ramboll3/744000011028004-maisemasuunnittelija