Levyseppähitsaaja, Nordec, Seinäjoki, Wippii Work Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nordec on Pohjoismaiden johtava teräsrakenteiden kokonaisratkaisujen toimittaja. Heillä on noin 40 vuoden kokemus monipuolisten teräsrunkojen, julkisivujen ja siltojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Nordec toimittaa aina korkealaatuisia rakennusprojekteja, joissa turvallisuus ja kestävyys ovat etusijalla. Tällä hetkellä he työllistävät noin 660 huippuosaajaa kuudessa eri maassa.

Nyt etsinnässä on ahkeria ja osaavia Levyseppähitsaajia Seinäjoen tehtaalle kokoaikaiseen ja vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta otetta työntekoon ja halua oppia uutta. Oman työskentelyalueesi osalta pidät hyvää huolta järjestyksestä, siisteydestä ja työturvallisuudesta.

Hakijoilta edellytämme:

kokemusta MAG-hitsausmenetelmällä ja voimassa olevia hitsaajan pätevyystodistuksia 135 P BW + FW.
aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
kykyä tulkita teknisiä piirustuksia
valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä
työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:

kattavan työterveyshuollon Wippii Work Oy:n kautta
kilpailukykyisen palkan
siistin ja turvallisen työympäristön.
Jätäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lisätietoja Wippii Workistä ja avoinna olevista tehtävistä antaa HR-asiantuntija Tuua Hautalampi puhelimitse numerosta +358 40 828 6770 tai sähköpostitse tuua.hautalampi@wippiiwork.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.wippiiwork.com/jobs/4807332-levyseppahitsaaja-nordec-seinajoki/3ed768b4-feec-4c1f-af76-cf99d11a6980