Opetusassistentti, tieto- ja viestintätekniikka, Hämeen ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työsi tulee olemaan käytännönläheistä opetushenkilöstöä avustavaa työtä uudessa kansainvälisessä ICT Robotics - tutkintokoulutuksessa. Tehtäväsi ovat seuraavia:
- opiskelijoiden ohjaaminen yrityslähtöisissä toimeksiannoissa kuten Design Factory -projekteissa ja mahdollisesti kaksikäyttöteknologioihin liittyvissä opiskelijatöissä
- opetusympäristöjen sekä materiaalien kehittäminen yhteistyössä lehtoreiden kanssa
- opiskelijoiden ohjelmistoasennuksissa auttaminen ja teknisten ongelmien ratkominen
- yhteistyöprojektien toimeksiantajien kontaktointi ja aiheiden kerääminen
- koulutusten käyttämien tietoteknisten ratkaisujen ylläpitotyö

Odotamme sinulta tieto- ja viestintätekniikan ammattikorkeakoulututkintoa, itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua kehittyä tehtävissä sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme viihtyisän ja modernin työyhteisön muuttuvassa ja kehittyvässä korkeakouluympäristössä sekä mahdollisuudet laajentaa osaamistasi. Meillä saat käyttöösi esimerkiksi HAMKin monipuoliset liikuntapalvelut ja lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut.

Riihimäen kampus on noin 1300 opiskelijan ja noin 50 työntekijän korkeakouluyhteisö, jossa koulutetaan tieto- ja viestintätekniikan, konetekniikan sekä liikennealan insinöörejä. Kampus sijaitsee Riihimäen keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Hae tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 23.9.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa tieto- ja viestintätekniikan koulutuspäällikkö Jari Mustajärvi, puh. 0408293710, jari.mustajarvi@hamk.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HAMK-01-247-24/fi_FI