Määräaikainen hammashoitaja, Eurajoki, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävän ensisijainen toimipiste on Eurajoki. Palveluryhmäämme kuuluvat myös Rauma, Eura ja Säkylä, joissa mahdollisesti työskentelyä satunnaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä hammaslääkärin työparina, osana moniammatillistä tiimiä perusvastaanotolla. Halutessasi voi osallistua myös terveyskasvatukseen ja työskentelyyn Raumalla monitoimihuonemalli Halssissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto täydennettynä suunhoidon osaamisalan ammatillisilla opinnoilla. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukaista laillistusta Suomessa.

Arvostamme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää palveluasennetta. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Varsinaiseen palkkaan kuuluu myös mahdollinen työkokemuslisä.

Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-05-195-24/fi_FI