Kiinteistönhoitajia eri tehtäviin Helsinkiin, Palmia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Etsimme useita kiinteistönhoitajia sekä teknisiä kiinteistönhoitajia työskentelemään monipuolisten asiakaskohteiden parissa Helsingissä.

Työtehtävät

Kiinteistönhoitajana vastaat asiakaskohteiden ulkoalueiden siisteydestä ja turvallisuudesta. Työsi sisältöä ohjaa vahvasti kausiluontoiset tehtävät, kuten hiekoitus ja auraustyöt.

Teknisenä kiinteistönhoitajana huolehdit itsenäisesti erilaisten kiinteistökohteiden huoltosuunnitelmasta palvelukuvausta noudattaen. Vastaat muun muassa vikailmoitusten tai omien havaintojen perusteella tehtävistä yleisistä huolto- ja korjaustöistä, kulutusmittareiden seurannasta, lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmän laitteiden seurannasta sekä muista pienkorjauksista.

Molemmissa tehtävissä korostuvat hyvä vuorovaikutus kiinteistön käyttäjien, isännöitsijöiden ja muiden yritysten huoltohenkilöstön kanssa sekä huoltokirjan tunnollinen ylläpitäminen.

Työtehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työpäiväsi sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15:09 välille. Ilta- ja viikonlopputöistä sekä mahdollisesta päivystämisestä voidaan sopia erikseen.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Meillä olet osa kehittyvää, monipuolista ja osaavaa työyhteisöä, jossa avautuu säännöllisesti urapolkumahdollisuuksia.

Tehtävien peruspalkat:

- Kiinteistönhoitaja 2100-2400 € /kk
- Tekninen kiinteistönhoitaja 2600- 2800 € /kk

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Palkka määräytyy koulutuksen sekä aiemman työkokemuksen perusteella.

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lue työnantajalupauksemme(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonantajalupaus/) ja katso mitä ammattilaisemme(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonhakijalle/kiinteistopalvelut/) kertovat työstään!

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä, koneenajotaitoa ja tehtävään sopivaa koulutustaustaa, esimerkiksi kiinteistöalan perustutkintoa. Eduksi katsomme kiinteistönhoidon ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja B-ajokortin.

Arvostamme että olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on reipas ote työtä kohtaan. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti. Teknisen kiinteistöhoitajan tehtävässä toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kiinteistötekniikasta sekä kiinteistöautomaatiosta, energian hallinnasta sekä mm. sähköisen huoltokirjan ylläpidosta.

Valituilta henkilöiltä vaadimme voimassa olevan rikostaustaotteen (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä).

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Marko Nordlund arkisin klo 9-15 numerosta 0406761632.

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat 14.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://palmia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1157&jbid=15