Rakentamispalveluiden työnjohtaja / Kiinteistöpal, TeeSe Botnia Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sujuvan arjen puolesta

TeeSe Botnia Oy Ab on vastuullinen ja kehittyvä monialayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia puhdistus-, ruoka- sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

TeeSe Botnian kiinteistöpalvelut tuottavat kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalveluja omistajilleen, Vaasan kaupungille sekä Pohjanmaan hyvinvointialueelle. Olemme vastuullinen toimija, jonka palvelut kattavat kaiken kiinteistönhoidosta teknisiin huoltoihin ja korjausrakentamiseen. Kiinteistöpalveluilla on yli 300 000 m ylläpidettävää kerrosneliötä, 150 kiinteistökohdetta ja yli 200 rakennusta.

Hae osaavien ammattilaistemme joukkoon!

Haemme kiinteistöpalveluihin rakentamispalveluiden työnjohtajaa vastaamaan tiimin operatiivisesta toiminnasta ja toimimaan osana laadullisiin tavoitteisiin sitoutunutta kiinteistöpalveluiden tiimiä. Työsuhde on vakituinen ja työaika kokoaikainen 38,25h/vko. Toivomme valitun henkilön aloittavan työsuhteessa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Keskeisimpiä tehtäväkokonaisuuksia ovat vuosikorjaus- ja perusparannushankkeiden toteutus ja valvonta sekä lähijohtajana toimiminen ja toiminnan kehittäminen. Myös korjaus- ja huoltotehtävien suunnittelu, valmistelu ja toteutus yhdessä tilaajan kanssa ovat tärkeässä roolissa työssäsi. Työtehtäviisi kuuluvat yhteistyö viranomaisten, aliurakoitsijoiden sekä oman alueesi asiakkaiden kanssa. Työnjohtajana toimit tiimisi esihenkilönä ja työssäsi raportoit palvelupäällikölle. Varmistat työn organisoinnin ja laadun hallinnan niin, että asiat etenevät sovitusti, työturvallisuus huomioiden.

Tehtävä edellyttää rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta alalta ja rakennusalan tuntemusta. Aiempi kokemus esimies-, valvonta-, ja rakennuttamistehtävistä auttaa sinua työssäsi. Osaat myös hallita, käyttää ja kehittää alan tietojärjestelmiä. Luemme eduksi molempien kotimaisten kielten hallinnan.

Henkilönä olet työtehtävästä motivoitunut, vastuuntuntoinen, palveluhenkinen ja omatoiminen ongelmanratkaisija, jolla on organisointi- ja paineensietokykyä. Tilanteen vaatiessa sinulta ei puutu jämäkkyyttä ja määrätietoisuutta. Sinulla on aitoa intoa kehittyä ammattilaisena ja kehittää laadukasta palvelutoimintaa. Viestit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti, ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen työsuhteen alkua. Koeaika tehtävässä on 6kk.

Miksi TeeSe botnialle? Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, luotettavan työnantajan, mukavat työkaverit sekä sopivasti haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. Tarjoamme henkilöstöetuna mm. E-passin sekä alennuksia erilaisiin liikkeisiin ja kulttuuritapahtumiin. Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES + mahdollinen työkokemuslisä), jossa on runsaat lomakertymät, lomapäiviä käytettäessä niitä kuluu vain 5 / lomaviikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae rohkeasti mukaan lähettämällä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 22.9.2024. Huomioithan, että hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiinteistöpalvelujen palvelupäällikkö Mikael Tuori puh. 040-183 7409 tai sähköpostitse mikael.tuori@teese.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://teese.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=174&jbid=15