Menevä-taksinkuljettaja, Helsingin Taksipalvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme reippaita ja vastuullisia taksinkuljettajia päätoimiseen sekä osa-aikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle. Osa-aikatyö sopii joustavien työvuorojen ansiosta loistavasi esimerkiksi lisätyönä tai opiskeluiden oheen.

Helsingin Taksipalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut taksipalveluita tarjoava helsinkiläinen perheyritys ja työllistämme noin 200 ammattitaitoista kuljettajaa. Toimistomme ja osa autoistamme sijaitsevat Helsinki-Vantaa lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Pasilasta löytyy myös taksitallimme. Kaikki hyvien kulkuyhteyksien varrella ja omalle autolle löytyy aina paikka työvuoron ajaksi.

Haettavan paikan ajot ovat ensisijaisesti Menevä sähköautofleetin ajoissa. Autoina sähköautofleetissämme on Audi Q4 e-tronit sekä Peugeot Traveller tila-autot. Kalustoomme lukeutuu myös kymmeniä esteettömiä takseja. Ajovuorot ovat sovittavissa tilanteen ja välitysmuodon mukaan, päivä-, ilta- tai yövuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, mikä vain Sinulle sopisi parhaiten?

Yhtiömme kautta Sinulla on mahdollisuus erikoistua Menevä-ajojen lisäksi talon kaikkiin monipuolisiin ajoihin, mm. Taksi Helsinki, Espoo Kulkukeskus, Helsingin Matkapalvelu(ylivuoto, hybridi ja suoraohjaus), Keusoten VPL/SHL-ajot(myös viikonlopun päiväsuoraohjaus) ja muut sopimusajot. Kouluajoja yhtiöstämme löytyy Helsingin alueelta sekä Nurmijärveltä.

Työn edellytyksenä on B-luokan ajokortti ja voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa. Kokemus pääkaupunkiseudun alueella liikkumisesta, erityisryhmien jatkokoulutus, ensiapukoulutus ja eri välityskeskuksien ajo-oikeudet katsotaan eduksi.

Tuemme ja ohjaamme myös taksinkuljettajaksi kouluttautumista ja työllistymistä, olethan yhteydessä vaikka sinulla ei vielä olisi taksinkuljettajan ajolupaa. Me autamme ja ohjeistamme sen hankkimisessa mieluusti!

Vapaamuotoiset hakemukset otsikolla Menevä Airport voi toimittaa osoitteeseen
rekry@helsingintaksipalvelu.fi

Waldemar Toivio p. 050 5554611
Toni Kolehmainen p. 050 3398095
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@helsingintaksipalvelu.fi