Oikeudellinen assistentti, Asianajotoimisto Annia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme innokasta ja reipasta oikeudellista assistenttia, joka olisi valmis tukemaan kokeneita juristejamme. Arvostamme hakijaa, joka on vähintään kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelija. Tärkeää on myös oikea asenne ja sopivuus työyhteisöömme. Työmme on välillä hektistä, mutta samalla taatusti monipuolista, tarjoten arvokasta käytännön kokemusta, jota arvostat taatusti. Panostamme vahvasti perehdyttämiseen, ja meillä vallitsee innostava ja kannustava työilmapiiri. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävä on avoinna välittömästi ja toivomme läsnäoloa Hämeenlinnan toimistolla osana tiimiämme. Lähetä hakemuksesi suoraan sähköpostitse osoitteeseen toimisto@annia.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää työpaikasta, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@annia.fi. Valitsemme ensimmäisen sopivan henkilön.

Asianajotoimisto Annia Oy on hämeenlinnalainen asianajotoimisto, joka palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Toimialaamme kuuluvat muun muassa perhe- ja perintöoikeus, kiinteistöriidat, yritysjuridiikka, riita- ja maaoikeusasiat. Toimintamme kulmakiviä ovat ystävällisyys, asiakaslähtöisyys ja huolellinen työote. Vaikka työpaikkasi sijaitsee Hämeenlinnassa, työnkuva mahdollistaa välillä etätyön. Meillä myös opiskelu sujuu joustavasti työn ohessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://annia.fi/tietoa-yrityksesta/rekry/