Psykologi, Kruunupuisto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kuntoutustyöstä kiinnostunutta
PSYKOLOGIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toteutamme laajasti erilaisia Kelan sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja, yksilöllistä kuntoutusta sekä ammatillisen kuntoutuksen palveluita. Kelan lisäksi toteutamme kuntoutusta yhteistyössä vakuutusyhtiöiden sekä muiden sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyökumppaneiden kanssa. Kuntoutuksen lisäksi tuotamme erilaisia palveluita hyvinvointiin liittyen. Kuntoutusasiakkaamme ovat pääasiassa aikuisia.

Psykologin työ on monipuolista ja oman työnkuvan painottumiseen on mahdollista vaikuttaa. Voit olla kokenut ammattilainen tai vasta työuraansa aloittava osaaja. Kruunupuistossa työskentelee useita psykologeja, joten perehdytyksen ja ammatillisen tuen saat paitsi psykologikolleegoilta myös koko moniammatilliselta työyhteisöltämme. Moniammatillisuus on toimintamme vahvuus ja rikkaus.

Työ on yksilöasiakkaiden ja ryhmien ohjausta Kruunupuistossa sekä etäkuntoutuksena. Työ on itsenäistä ja voit käyttää monipuolisesti eri menetelmiä. Suhtaudumme myönteisesti osaamisen kehittämiseen ja tutkimushankkeisiin.

Punkaharjun kansallismaisemaa upeampaa työympäristöä on vaikea löytää. Yli 120 -vuotiasta kulttuurihistoriallista päärakennusta ympäröivät mäntymetsät, Saimaan ranta ja laaja piha-alue mahdollistavat työskentelyn ainutlaatuisessa luontoympäristössä. Työtilat myös sisätiloissa on suunniteltu kuntoutustyöhön ja erilaisille asiakasryhmille toimiviksi.

Psykologina voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työn aloitus sopimuksen mukaan.
Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta ja tarjoamme osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nina.rinkinen@kruunupuisto.fi