Ylilääkäri, monitoimijapäivystys Savonlinna, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee ylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen monitoimijapäivystykseen Savonlinnaan 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä teet kliinistä potilastyötä samalla kehittäen yksikön toimintaa yhdessä päivystyksen vastaavan ylilääkärin kanssa.

Tarjoamme monipuolisia päivystyksen lääkärin työmahdollisuuksia Savonlinnan päivystyksessä, mukavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työssäsi kohtaat kattavasti erilaisia potilaita, jotka tulevat vastaanotolle joko päivystyslähetteellä tai hoidontarpeen arvioinnin kautta.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen 38h 15min, mutta työnkuva ja työaika voidaan räätälöidä vastaamaan toiveitasi ja tarpeitasi. Olemme panostaneet lääkärikoulutukseen ja meidät on myös palkittu viiden tähden kouluttajana tänäkin vuonna.

Käytössämme on erinomaiset työsuhde-edut, kuten Smartum 300 euron etua liikunta- tai kulttuuripalveluihin ja työsuhdepyöräetu. Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten esimerkiksi asunnon järjestämisessä.

Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen perustuen paikalliseen porraspalkkamallin sairaalaliitteen mukaisesti.

Jos haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, niin esittelemme mielellämme tilojamme, toimintojamme ja kerromme lisää tulevista tehtävistäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla, kuten sisätaudit, akuutti- tai yleislääketiede.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618111/fi_FI