Hyvinvointisuunnittelija, Vaalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 3002,30€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaalan kunnan hyvinvointiosastolla on avoinna hyvinvointisuunnittelijan toistaiseksi voimassa oleva virkasuhde. Hyvinvointisuunnittelija toimii kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Hyvinvointisuunnittelija edistää kuntalaisten hyvinvointia muun muassa tapahtumia suunnittelemalla ja toteuttamalla, kampanjoimalla, viestimällä sekä tekemällä verkosto- ja poikkihallinnollista yhteistyötä.

Monipuolisen sisällön omaavaan tehtävänkuvaan kuuluu esimerkiksi kotouttamistyön suunnittelu ja toteutus oman tehtävänkuvan puitteissa. Tehtävään kuuluu myös hyvinvointisuunnitelman mukainen ikäihmisten kotona pärjäämisen edistäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Hyvinvointisuunnittelijan tehtävänä on myös Vaalan kunnan ehkäisevän päihdetyön ohjelman 2021-2025 koordinointi ja toteutus sekä omalta osaltaan lähisuhde- ja perheväkivallan ehkäisytyö. Hyvinvointisuunnittelija edistää omalta osaltaan kaikessa toiminnassaan kuntalaisten mielen hyvinvointia sekä taloudellista hyvinvointia. Hyvinvointisuunnittelija toimii tarvittaessa hyvinvointijohtajan sijaisena. Hyvinvointisuunnitelijan tehtävää on mahdollista hoitaa osittain etätyönä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän joustavassa, kannustavassa ja kehittämismyönteisessä organisaatiossa. Tarjoamme henkilöstöllemme lukuisia henkilöstöetuja, kuten esimerkiksi työhyvinvointia tukevan Jaksuri-työhyvinvointitarjottimen kymmenine palveluineen sekä polkupyöräedun. Meillä on käytössä myös Smartum-etu. Mikäli kuljet työmatkasi julkisilla kulkuvälineillä, voit tehdä etätyötä niin halutessasi myös työmatkasi aikana.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestymisessä auttaa aiempi sosiaali- ja terveydenhoitoalan tai hyvinvointialan työkokemus. Tehtävässä tarvitaan organisointitaitoja sekä kehittämisorientoitunutta ja oma-aloitteista työotetta. Tehtävä edellyttää kykyä tiedon hankintaan sekä laaja-alaiseen suunnittelutyöhön. Lisäksi työssä tarvitaan erinomaisia suullisen- ja kirjallisen viestinnän taitoja sekä hyviä vuorovaikutusvalmiuksia.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lisäksi virkaan valittavan on ennen virkasuhteen alkua esitettävä lääkärin todistus terveydentilastaan (T-todistus).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619026/fi_FI