Johtava asiantuntija, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävänä on johtaa ja tukea Pohjanmaan hyvinvointialueen asiakas- ja potilasturvallisuuskeskuksen roolia asiakas- ja potilasturvallisuuden koulutuksen osaamiskeskuksena, koordinoida Länsi-Suomen yhteistyöalueella toimivien koulutusorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden asiakas- ja potilasturvallisuuden koulutuksen suunnittelua ja kehittämistä sekä edistää valtakunnallista yhteistyötä.
Tehtävä perustuu sosiaali- ja terveysministeriön asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian ja toimeenpanosuunnitelman 2022-2026 tavoitteeseen turvallisuusosaamisen varmistamisesta läpi työuran. Sen mukaisesti koulutuksen edistämisen koordinointiin tarvitaan alueellisia osaamiskeskuksia, jotka sijoittuvat luontevasti osaksi muuta asiakas- ja potilasturvallisuuden osaamista hyvinvointi- ja yhteistyöalueittain.

Arvostamme kokemusta koulutuksen ja osaamisen kehittämisestä sekä opetuksen koordinoinnista sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden tutkintoihin tähtäävissä koulutusohjelmissa. Eduksi katsotaan tohtorin tutkinto sekä aktiivisuus tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Tehtävässä tarvitaan perehtyneisyyttä kansainvälisiin asiakas- ja potilasturvallisuuden koulutussuosituksiin ja kehittämisverkostoihin. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan itsenäistä työotetta, erinomaisia johtamis-, yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä kykyä toimia kotimaisissa ja kansainvälisissä asiantuntija- ja kouluttajaverkostoissa.

Toimi voidaan täyttää osa-aikaisesti, jos hakija toimii lisäksi koulutusyhteistyöhön soveltuvissa muissa tehtävissä Länsi-Suomen yhteistyöalueella. Etätyötä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito maamme molemmissa kansalliskielissä.

Sovelletaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OVPH-17-3-24/fi_FI