Haetaan lähihoitaja aj avustaja, Rosa hoivapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osa tiimiämme? Hae nyt!
Sinä hoitoalan ammattilainen! Haluatko tehdä hoitotyötä huipputiimissä? Haluatko olla mukana kehittämässä laadukasta hoitopalvelua innostavassa ja ammattitaitoisessa työympäristössä?

Etsimme pirteään joukkoomme täydentämään kotihoitoon omistautuneita ja innokkaita hoitotyön ammattilaisia. Jos rakastat työtä ihmisten parissa ja olet aidosti kiinnostunut edistämään asiakkaidemme hyvinvointia ja haluat olla osa huipputiimiä, niin tämä saattaa olla unelmiesi työpaikka.

Miksi liittyä meidän joukkoomme?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan yksilöllistä ja laadukasta hoivaa asiakkaillemme. Me uskomme siihen, että jokainen ansaitsee tuntea olonsa turvalliseksi omassa kodissaan.

Kannustamme ideoimaan ja tuomaan esiin uusia tapoja parantaa hoitopalveluitamme. Panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun.

Uskomme vahvaan tiimityöhön, jossa jokaisella työntekijällä on merkityksellinen rooli. Työskentelemme yhdessä kohti yhteistä päämääräämme asiakkaidemme hyvinvointia.

Mitä odotamme sinulta?

Sydämellinen asenne ja aito halu auttaa muita ihmisiä
Sosiaali- ja terveysalan koulutus (hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja)
Positiivinen vuorovaikutus ja empatiakyky
Joustava ja itsenäinen työote
Kyky tarttua rohkeasti uusiin haasteisiin
Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä merkityksellisessä tehtävässä kannustavassa ja positiivisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi. Työyhteisössämme arvostetaan jokaisen työntekijän panosta, jossa jokainen työntekijä tulee kuulluksi.

Työntekijät voivat työskennellä meillä kokonaikaisina tai keikkatyöntekijöinä sopimuksen mukaan. Töitä voit tehdä sen verran, kuin itse haluat. Pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihin ja tunteihin oman tilanteen ja toiveiden mukaan.

Jos tunnet, että sinulla on sydän paikallaan ja innostus liittyä tiimiin, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rosahoiva.fi/rekry/