Tuotantotyöntekijöitä ABB Distribution Solutions, ABB Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2024
  • Hae viimeistään 16.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme ABB Distribution Solutionsille tuotantotyöntekijöitä Vaasaan.

Työnkuvaan kuuluu suojareleiden loppukokoonpanoa ja testausta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta elektroniikan massatuotannosta/kokoonpanosta. Hyvä koulutustausta tehtävää ajatellen on esimerkiksi ammattikoulun sähkö- tai elektroniikkapuolen koulutus. Työssäsi käytät päivittäin myös tietokonejärjestelmiä, mm. SAP:ia joten tietotekniikan perustaidot on oltava hallussa.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen ymmärtäminen. Tarkkaavaisuus sekä uusien asioiden oppimiskyky on erityisen tärkeää tässä tehtävässä, koska kasattavat tuotteet ovat pieniä ja komponenttien käsittelyssä on oltava tämän takia tarkkuutta.

Työ tapahtuu lähtökohtaisesti kahdessa vuorossa, eli työskentelet säännöllisesti aamu ja iltavuoroissa. Edellytämme myös valmiutta yövuoroihin. Työkieli tuotannossa on suomi, ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Työsuhde solmitaan Barona Teollisuuden kanssa määräaikaisena työsuhteena. Hyvin työssä selviytyvillä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen. Valituille henkilöille suoritetaan työhöntulotarkastus ja huumeseula.

Palkkaus tehtävään määräytyy Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti, ja palkka on aluksi kiinteä tuntipalkka joka kehittyy osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Oinas Baronalta numerosta 050 464 3350.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66d1c05e97d2e0001d9d9df1