Opinto-ohjaaja, bio- ja luonnonvara-ala, Hämeen ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Palkkaus: 4412,39€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme opinto-ohjaajaa bio- ja luonnonvara-alan yksikön vieraskielisiin koulutuksiin vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Opinto-ohjaaja tulee keskittymään metsätalouden ja puutarhatalouden kansainvälisten opiskelijoiden ohjaukseen HAMKin Evon ja Lepaan kampuksilla. Sustainable Forest Management on käynnissä toista lukuvuotta, Professional Horticulture käynnistyi elokuussa 2024.

Vieraskielisten koulutusten opinto-ohjaajana vastaat opiskelijoiden ohjauksesta yhteistyössä koulutusten lehtoreiden, opojen ja koulutusassistenttien, sekä kampusten muun henkilöstön kanssa. Toimit osana koulutusten opetuksen tiimejä. Lisäksi osallistut bio- ja luonnonvara-alan yksikön vieraskielisten koulutusten kehittämiseen yhteistyössä yksikönjohtajan ja koulutuspäälliköiden kanssa. Sinulla on vahva halu kehittää opinto- ja uraohjausta hyödyntäen sekä lähi- että verkko-ohjausta.

Edellytämme opinto-ohjaajalta ylempää korkeakoulututkintoa, opettajankoulutusta (60 op tai 35 ov), opinto-ohjaajan tutkintoa sekä kokemusta opinto-ohjaajan tehtävistä.

Vaaditun opinto-ohjaajan pätevyyden lisäksi toivomme sinulla olevan hyvät tiimityöskentelyvalmiudet, sekä kokemus toimimisesta monikulttuurisessa ympäristössä. Olet valmis työskentelemään HAMKin eri kampuksilla, jolloin ajokortti on välttämätön. Luemme eduksi kokemuksen suomalaisesta korkeakoulujärjestelmästä. Samoin arvostamme muiden vieraiden kielten kuin englannin osaamista. Etuna nähdään myös bio- ja luonnonvara-alojen tuntemus, mutta sitäkin tärkeämpää on vahva kutsumus ohjaustoimintaan!

Hae tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 29.9.2024. Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Mona-Anitta Riihimäki, yksikönjohtaja, puh. 0505745102, mona-anitta.riihimaki@hamk.fi
Heikki Peltoniemi, koulutuspäällikkö, puh. 0408320842, heikki.peltoniemi@hamk.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HAMK-01-237-24/fi_FI