Fysioterapeutti, sijaisuus, kuntoutuspalvelut, Ou, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulaisten toimipisteessä työskentelee yhteensä 5 työntekijää. Oulaisten toimipiste on osa laajempaa alueellista yksikköä, johon kuuluu yhteensä 28 työntekijää.

Fysioterapeuttina työskentelet eri-ikäisten asiakkaiden parissa perusterveydenhuollon avokuntoutuksessa. Työnkuva on monipuolinen sisältäen mm. tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden sekä jossain määrin neurologisten asiakkaiden arviointia, ohjausta ja neuvontaa. Osallistut myös ryhmäkuntoutuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä apuvälineasioiden hoitoon yhdessä yksikön toisten työntekijöiden kanssa. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden omakuntoutuksen tukeminen ja siihen motivoiminen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työtilat ja -välineet sekä vahvan kollegiaalisen tuen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja samalla kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kuukautta kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618694/fi_FI