Kiinteistönhoitajia Lapin talvisesonkiin!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lumityöt, sekä yleiset kiinteistönhuoltotyöt tuttuja? Nyt haemme KIINTEISTÖNHOITAJIA talvisesonkiin Lappiin - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme KIINTEISTÖNHOITAJIA Lapin talvisesonkiin!

Työssäsi teet muun muassa lumitöitä, huollat ja täytät porealtaita ja paljuja, sekä hoidat asiakkaiden lomakiinteistöjä kokonaisvaltaisesti kauniissa Lapin talvimaisemissa! Ymmärrät kiinteistönhuollon perusteet ja osaat hoitaa tyypillisimmät ongelmat itsenäisesti. Työt alkavat arviolta joulukuussa, ja töitä tarjolla koko sesongiksi!

Toivomme sinulla olevan motivoitunut ja innokas asenne, sekä tarkka ote työhön! Tehtävä edellyttää oma-aloitteista asennetta, Työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia, sekä reilua annosta maalaisjärkeä. Selvää etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta kiinteistönhuoltotöistä!

Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan, sekä meillä Täytöllä jokaisella sesonkityöntekijällä on myös mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa! Majoitus löytyy valmiiksi edullisesti tarvittaessa.

Tsekkaa myös muut avoimet työpaikat Lapin sesongissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Karriin yhteyttä! Valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4919206-kiinteistonhoitajia-lapin-talvisesonkiin?promotion=1133188-trackable-share-link-te-kiinteistonhoitajia-lappi