Kokki (kiertävä), Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 28.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Arki etsii tekijää!
Kiertäväksi kokiksi Vantin ateriapalveluihin?
Kiertävänä kokkina tehtävänäsi on sijaistaa alueen ruokapalveluhenkilökuntaa. Tehtäväkuva on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät voivat olla kokin, ruokapalveluvastaavan tai ruokapalvelutyöntekijän tehtäviä.
Toivomme löytävämme henkilön, joka tuo mukanaan innostuneen, joustavan ja proaktiivisen otteen työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme erityisesti vahvoja vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä asiakassuhteita. Lisäksi Aromi-ohjelman tuntemus katsotaan suureksi eduksi.
Haemme henkilöä, joka on suorittanut kokin ammattitutkinnon ja omaa hygieniapassin. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä menestymiseen tarvitaan erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle lounasedun sekä Epassi Flexin jota voit käyttää liikuntaan, kulttuuriin, työmatkapalveluihin sekä hyvinvointipalveluihin.
Työskentelyilmapiirimme on positiivinen, ja meillä on hyvä fiilis tehdä töitä. Tervetuloa joukkoomme!
Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatettava työehtosopimus on AVAINTES.
 Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Mahtavaa!
Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivien henkilöiden löydyttyä.
Valitun henkilön tulee esittää kuukauden kuluessa työsuhteen alusta hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä rikostaustaote.
Vantissa toiminta perustuu hyvän arjen luomiseen kaikille asiakkaillemme niin pienille päiväkotilapsille kuin vanhemmallekin väelle. Teemme tärkeää työtä vantaalaisten arjen onnistumiseksi ateria-, vartiointi-, puhtaus- ja kiinteistöpalveluissa. Meitä on noin 900 ja teemme työtämme asettaen ihmiset ensin, asiakkaat ja työntekijät, luoden asiakaskokemusta, joka yllättää positiivisesti ja valinnoissamme kannamme vastuuta ympäristöstä ja vantaalaisista. Tule mukaamme kehittämään meistä vielä parempia kumppaneita asiakkaille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vantti.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=407&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol