Venttiiliasentaja, Flowplus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Flowplus Oy on perustettu vuonna 2012, mutta osaamisen juuret ulottuvat vuosikymmeniä taaksepäin. Yhtiötä on kasvatettu yritysostoin vuosien saatossa ja ammattitaito kumpuaa näiden perinteisten yritysten historiasta. Nykyinen yhtiö on muodostunut yli kymmenen yrityskaupan seurauksena. Flowplus tarjoaa tänä päivänä asiakkailleen kattavan huoltoverkoston sekä monipuolisen ammattiosaamisen teollisuuden ja vesihuollon kunnossapitoon koko Suomen alueella. Toimipisteitä on 12 paikkakunnalla ja työntekijöitä on yhteensä noin 160.

Haemme Kotkan toimipisteeseemme venttiiliasentajaa

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Kotkan toimipisteeseemme energistä ja oma-aloitteista asentajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Venttiiliasentajana pääset osallistumaan monipuolisiin venttiilien ja varaosien huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin huoltokorjaamollamme. Toimenkuva sisältää venttiilihuollon tehtäviä palvelukeskuksessa pääpainona vaihtolaitetuotanto, ja venttiilipakettien kokoaminen sekä pajalle saapuvat asiakastyöt. Olet yhteydessä päivittäin työnjohdon kanssa ja huolehdit, että tarvittavat työtietojen kirjaukset tulevat kirjattua vaadittuihin järjestelmiin. Tarvittavien ohjelmistojen käyttöön saat opastuksen.

Edellytämme mekaanista osaamista ja ajokorttia. Hitsaustaidot, C-ajokortti ja työkokemus huolto- ja asennustöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessämme. Tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin huoltotöihin sekä tekemään yhteistyötä muiden Flowplussan toimipisteiden kanssa erilaisissa huoltoprojekteissa. Saat tehtäviisi tarvittavan opastuksen ja tukenasi ovat osaavat ja kokeneet työkaverit yli kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.

Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen rekry@flowplus.fi.
Viestin otsikoksi laita "Venttiiliasentaja Kotka".
Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työt.

Haethan paikkaa pian! Täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Skarp, p.050 536 2841, vesa.skarp@flowplus.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:vesa.skarp@flowplus.fi