Hankeneuvoja, Vesuri-ryhmä ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hankeneuvojaa

Vesuri-ryhmä ry on maaseudunkehittämisyhdistys ja Leader-ryhmä. Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan maaseudun kehittämiseen ja hanketoimintaan. Etsimme maaseudusta ja sen kehittämisestä kiinnostunutta, vuorovaikutustaitoista ja oma-aloitteista tekijää hankeneuvojaksi. Tarjoamme pienen ja joustavan työyhteisön sekä mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joiden toteuttamiseen voi itse vaikuttaa.

Hankeneuvojan tehtäviä ovat mm:
-hankeneuvonta (hankkeiden aktivointi, hakuvaiheen neuvonta, hankeaikainen ja maksuvaiheen neuvonta)
-viestintä
-yhdistyksen sihteerinä toimiminen
-avustavat taloushallinnon tehtävät

Odotamme
-soveltuvaa koulutusta korkea-asteelta
-hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
-oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta
-organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja
-kokemusta viestinnästä (Facebook, Instagram, WordPress, Canva)

Arvostamme
-kokemusta vastaavista tehtävistä ja yhdistystoiminnasta
-joustavuutta
-yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja sisältävät satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Työpaikka sijaitsee Jämsässä ja työ edellyttää liikkumista Vesurin alueella (Kuhmoinen, Keuruu, Jämsä, Multia ja Petäjävesi). Oman auton käyttö on välttämätöntä. Osaamisesi vaikuttaa tulevaan työnkuvaan. Työ on pääasiassa lähityötä Vesuri-ryhmä alueella.

Lähetä hakemuksesi, cv ja lyhyt esittelyvideo osoitteeseen toimisto@vesuri-ryhma.fi. Hakuaika on 1.9.2024-22.9.2024. Voit hakemuksessa esittää palkkatoiveen.

Haastattelut järjestetään Vesurin toimistolla Jämsässä 4.10.2024. Valinta tehdään 9.10.2024. Työn aloitus on mahdollisimman pian valintakokouksen jälkeen, sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Raisa Saarilahti-Kulju, toimisto@vesuri-ryhma.fi tai puhelimitse 050 324 1144 torstaina 5.9. klo 9-11, tiistaina 10.9. klo 13-15 ja torstaina 19.9. klo 13-15.

Hae työpaikkaa osoitteesta