Asbestipurkutyöntekijä, Jyväskylä, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme yhteistyökumppanillemme asbestipurkutyöntekijöitä eri työmaille Jyväskylän alueelle. Työkohteita on satunnaisesti myös kehyskunnissa.

Ensisijaisesti etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä tekijöitä, mutta otamme huomioon myös kokemattomammat hakijat, kunhan työssä tarvittavat pätevyydet ovat kunnossa ja aikaisempaa kokemusta löytyy.

Tehtäviin kuuluvat kussakin kohteessa tehtävät asbestipurkutyöt kaikkine työvaiheineen alusta loppuun. Kerro meille hakemuksessasi osaamisestasi ja kokemuksestasi esim. oletko tehnyt asbestipurkuja osastointimenetelmällä vai myös muita työtapoja käyttäen (kohdepoisto, pussipurku jne.) niin osaamme tarjota juuri sinulle sopivaa työkohdetta. Työtä tehdään työskentelykohteesta ja osaamisesta riippuen joko tiimissä tai ainakin osittain itsenäisesti.

Työ edellyttää:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia (tarvittaessa voimme myös kouluttaa)
- pätevyystodistus asbestipurkutöihin
- lääkärintodistus asbestipurkutyötä tekevälle (alle 3 vuotta vanha)
- oma maski ja moottori sekä näihin tehdyt mittaukset katsotaan suureksi eduksi, mutta projektin mukaan asianmukaiset hengityssuojaimet voidaan järjestää myös joko Boltin tai suoraan asiakkaan kautta.

Oma auto on eduksi työmaille liikkumista ajatellen, mutta ei suinkaan välttämätön. Useat työkohteet sijaitsevat julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Työn kesto vaihtelee työmaan mukaan. Hyvälle tekijälle töitä on pidemmäksikin aikaa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1438576