Controller / IFRS-asiantuntija, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haussa nyt Controller / IFRS-asiantuntija konsernihallintoon
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Nyt sinulla on tilaisuus erottautua joukosta, tule työkaveriksemme 20 hengen talouden palveluyksikköön Tampereelle tai Espooseen. Etsimme osaavaa henkilöä tiimin vahvistukseksi, työskentelemään kanssamme kasvavaan ja kehityshaluiseen työyhteisöön.
IFRS-asiantuntijana olet vastuussa konsernin IFRS-raportoinnin laadusta ja oikeellisuudesta. Tehtäviisi kuuluu mm.

IFRS-standardien mukaisen tilinpäätöksen laatiminen ja tarkastaminen, IFRS-standardien muutosten seuranta ja implementoiminen.
Konserniraportointia ja analyysejä.
Sisäisten kontrollien ja prosessien kehittäminen ja ylläpitäminen.
Taloudellisen raportoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen.
Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja halua osoittaa asiantuntemusta. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille sekä analyyttista ja kehittämishaluista asennetta. Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta IFRS-raportoinnista, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM). Toivomme että omaat erinomaiset ongelmanratkaisutaidot, hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot, ja kykenet johtamaan omaa työtäsi osana tiimiä.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Annamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua. Tarjoamme sinulle mahdollisen kehittyä ammatillisesti, dynaamisen ja kannustavan työympäristön sekä joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 25.9.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa: Group Controller Jarmo Rautanen, jarmo.rautanen@ains.fi. tai 040 515 7309.
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=421&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol