Trukinkuljettajia rengassesonkiin Espooseen!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Kokemusta trukkihommista? Jos kyllä, niin hae meille TRUKINKULJETTAJAKSI rengassesonkiin Espooseen - Lue lisää!

Nyt paikka auki syksyn rengassesonkiin TRUKKIKUSKEILLE Espooseen!

Työssäsi ajat trukkia ja hoidat rengasvarastoa, josta puretaan talvirenkaita ulos ja pakataan kesärenkaita säilöön. Käytössä on vastapainotrukki, ja työ sisältää myös muita sesongin työtehtäviä. Työ edellyttää kokemusta trukilla ajosta, mutta saat työhön myös kattavan perehdytyksen!

Työ vaatii ripeyttä, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta - tarkkuutta unohtamatta! Työt alkavat arviolta lokakuun alussa, ja kestävät keleistä sekä sesongista riippuen arviolta 7-12 viikkoa. Hyvälle tekijälle mahdollisuus vakinaistua töihin sesongin jälkeen!

Pssst! Meillä muuten palkan saa sesonkityöntekijät JOKA VIIKKO! Palkkaus sopimuksen mukaan, sekä meillä myös jokaisella työntekijällä mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko näistä hommista? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4917584-trukinkuljettajia-rengassesonkiin-espooseen?promotion=1132468-trackable-share-link-te-trukkikuskeja-espoo