Pakkauskehityspäällikkö, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä esimerkiksi teknisen alan loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut!

Etsimme nyt asiakkaallemme Lantmännen Cerealialle pakkauskehityspäällikköä kokoaikaiseen noin 6 kuukauden mittaiseen sijaisuuteen Kotkaan/Hyvinkäälle. Haemme tehtävään hyvän asenteen omaavaa järjestelmällistä ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on jo hieman kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla!

Tehtävänkuvaus
Pakkauskehityspäällikkönä työsi koostuu pakkauskehityksestä, -suunnittelusta sekä pakkausmateriaalien teknisestä hyväksynnästä. Työ on melko itsenäistä, mutta tukena ovat Kotkan tekninen tiimi, projektipäälliköt sekä hankinta. Tehtävät tapahtuvat pääosin Kotkassa ja Hyvinkäällä, työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä sekä Salmisaaren pääkonttorilla Helsingissä.

Tarjoamme
- Mielenkiintoisen tehtävän yhdessä Euroopan johtavista leipomoalan yrityksistä
- Asiantuntevien ja mukavien kollegoiden tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävään
- Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä

Työtehtävät
- Pakkausmateriaalien kehittäminen, suunnittelu ja tekninen hyväksyminen
- Käytettävien materiaalien raportointi viranomaisille ja Excelin käyttö

Etsimme
- Tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta (esim. prosessi- ja materiaalitekniikka)
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista esim. pakkausalan tehtävistä tai tehdasympäristössä työskentelystä
- Pakkaustekniikan ja -materiaalien ymmärrystä
- Hyviä IT-taitoja ja osaamista esim. Excelistä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Ajokortti ja oma auto käytettävissä

Eduksi tehtävässä nähdään pakkauslainsäädännön tuntemus sekä aiempi kokemus työskentelystä elintarvikealalta.

Menestyäksesi roolissa olet:
- Oma-aloitteinen - pystyt työskentelemään tehokkaasti myös itsenäisesti
- Kommunikointi- ja yhteistyökykyinen - kykenet tuomaan omat ajatuksesi esiin, kysymään rohkeasti ja työskentelet sujuvasti eri sidosryhmien kanssa
- Järjestelmällinen - pidät mielelläsi useita lankoja käsissäsi ja ratkot mielelläsi ongelmia

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Lantmännen Cerealia Oy
Me Suomen Cerealiassa kehitämme, tuotamme ja markkinoimme laajaa valikoimaa terveellisiä ja ravitsevia tuotteita. Ne ovat enimmäkseen viljapohjaisia, kuten jauhoja, jauhosekoitteita, ryynejä, näkkileipää, pastaa ja pannukakkuja. Arvostettuja brändejämme ovat: Vaasan Koulunäkki, Vaasan PieniPyöreä, FinnCrisp, FinnCrisp Snacks ja Myllyn Paras. Kestävä kehitys on toimintamme perusta, ja tavoitteemme on tehdä aterioista ja elintarviketuotteista asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa tarjoamalla mitä korkealuokkaisimpia tuotteita.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/pakkauskehityspaallikko-lantmannen-cerealia-kotkahyvinkaa/K6L6T9?i=0