Keittiöpäällikkö, Staffy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme on perinteikäs Pirkanmaalainen perheyritys, jolla on useita laadukkaita lounasravintoloita eri puolilla Pirkanmaata.

Nyt haemme heille osaavaa ja tekevää Keittiöpäällikköä Lempäälään.

Mitä sinulle tarjoamme?

Tarjoamme tuen työllesi, työterveyshuollon, mukavat työkaverit, kivat henkilökuntaedut ja saat myös mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja vaikuttaa omaan työhösi. Johdat tiimiäsi asiakaspaineen huomioon ottaen, pääpainon ollessa suorittavassa päivätyössä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta toivomme sinun siirtyvän asiakkaan kirjoille koeajan jälkeen.

Mitä sinulta toivomme?

Toivomme yrittäjämäistä asennetta, omalla esimerkillä johtavaa ja toimivaa esihenkilöä, joka ei vastuuta kaihda vaan laittaa itsensä ja tiiminsä likoon. Toimistossa et tule istumaan juuri ollenkaan vaan olet yksi muista tekemässä töitä esimiehen twistillä. Taustasi voi olla ravintola-, suurtalous- tai cateringammattilainen. Tärkeintä on, että arvostat omien kättesi jälkeä ja sinussa on ripaus luovaa hulluutta, hyvällä tavalla. Ymmärrät myös kannattavan liiketoiminnan päälle ja talouden tunnusluvut ovat sinulle tuttuja.

Herättikö kiinnostusta tai jopa innostusta?

Siinä tapauksessa jätä hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Staffy/Jeremy p. 0505552565 tai jeremy.kurvinen@staffy.fi

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Staffy Henkilöstöpalvelujen kanssa ja halutessasi voit hakea suoraan alla olevan hakupainikkeen kautta. Hae paikka viimeistään 22.9. mennessä, kiitos.

Seuraa myös somessa:

Facebook Instagram

________

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.
www.staffy.fi

_______

HAKUSANAT: keittiöpäällikkö, vakituinen, kokoaikainen, keittiömestari, kokki, ravintola-ala, Tampere, Lempäälä, Pirkanmaa, keittiö, esihenkilötehtävät, catering, pitopalvelu, vuoropäällikkö
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.staffy.fi/jobs/4917127-keittiopaallikko-lempaala-pirkanmaa