Kunnossapidon ja kiinteistön vetäjä, SEGER OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työpaikkakuvaus
Seger Oy on teollisuuden ohutlevykomponentteja valmistava sopimusvalmistaja. Teemme yhteistyötä sähkö-, energia-, rakennus- ja kulkuneuvoteollisuuden kansainvälisten yritysten kanssa. Päätuotteitamme ovat kuparista ja alumiinista valmistettavat virtakiskot ja eri teräksistä muokattavat ohutlevyosat, sekä niiden kokoonpanot. Toimintamme on keskittynyt Uuteenkaupunkiin. Olemme vahvassa kasvussa oleva reilu 100 henkeä työllistävä yritys, ja etsimme mukaan joukkoomme sinua sosiaalinen ja energinen

Kunnossapidon ja kiinteistön esihenkilö

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimit esihenkilönä tuotannon kunnossapitotiimissä, tehtävänäsi mm. tiimisi ohjaus, kunnossapidon ja kiinteistön dokumentaation hallinta, hankinnat sekä alihankinnan koordinointi.
Työhösi kuuluu ennen kaikkea tuotantolaitteidemme ja kiinteistömme ennakkohuolto- ja korjaustöiden organisointi sekä tuotantolaitteidemme kehittäminen.

Tehtävä vaatii hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Työssäsi eduksi on hydrauliikan ja pneumatiikan osaaminen, LVIS-tekniikan tuntemus auttaa työssäsi.
Luonteeltasi olet joustava, paineensietokykyinen ja oma-aloitteinen. Järjestelmällisyys ja luotettavuus on osa sinua. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla, niin tulet pärjäämään työssä hyvin.
Arvostamme halua tehdä työ laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9. Tarjoamme sinulle hyvän vakituisen työpaikan arvostetun yrityksen palveluksessa sekä kilpailukykyisen palkan aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tommi Sarkki, puh 0400-790416, tommi.sarkki@segertech.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tommi.sarkki@segertech.com